• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
MUSIC MONDAY #8

SEVEN SUNDAY #1

Hey y’all,

Skincare gamet er for vildt. Der findes et hav af muligheder og det er så svært at finde hoved og hale i hvad der er godt og som virkeligt virker. Det skal også helst være nemt, ligetil og ikke for dyrt men samtidig passe til ens hudtype og behov – og vigtigst af alt er jo, at man helst allerede gerne vil kunne se positive forandringer dagen efter! Der er dog desværre intet i verden som virker fra dag til dag men der ér effektive og gode produkter derude, som er værd at nærstudere og prøve af.

Jeg har selv hørt og læst godt om Dermaxir og tænkte derfor, at jeg ville prøve at give det et skud. Jeg kan dog desværre aldrig nøjes med ”bare noget af det” og valgte derfor, at bestille alle produkter hjem. Her er det så smart, at de har lavet nogle Solution”-sæts hvor man kan købe en ”pakkeløsning” tilpasset ens ønske & behov samtidig med at man også sparer penge – win win!

Årsagen til at jeg faldt over Dermaxir er, at det er et dansk hudplejebrand som faktisk har specialiseret sig i uren hud og skabt produkter med baggrund i 4 års intens forskning og udvikling – altså er det den videnskabelige løsning på uren hud, overført til gode, lækre og prismæssigt fornuftige produkter. De har blandt andet lavet studier der påviser, at de ved at forhøje indholdet af salicylsyre kan reducere hudorme, akne og bumser med op til 75%. Det lyder måske for godt til at være sandt men den er god nok! Deres produkter er udviklet sådan, så det virkelig aktivt trænger dybt ned i hudens mange talgkirtler & porer og renser dem og så samtidig efterlades der en desinficerende hinde som holder op til flere timer. Det som dog ofte sker her er, har jeg selv erfaring med, at huden så vil reagere overfor for mange aktive ingredienser og derved fx være ubalanceret og tørre ud – men netop fordi Dermaxir har forsket så længe indenfor denne branche, har de kunne udvikle en banebrydende formel så det netop ikke sker. Det til fordel for, at man får en maksimal og mærkbar effekt. Alle deres produkter indeholder ligeledes hverken parfume eller parabener så den passer til alle slags hudtyper.

Personligt synes jeg også, at indpakning på produkterne er pæne og at det derfor ikke er grimt eller for iøjnefaldende at have stående fremme. Noget andet jeg elsker ved Dermaxir er også, at de har lavet et 3-trinsrensesystem som gør, at det er nemt, hurtigt og total overskueligt at rense ens ansigt hver morgen og aften. Dagligt bruger jeg selv Face Wash, Smoothening Serum og så enten Face Gel eller Day Cream. 1-2 gange om ugen gør jeg brug af Peel-Off Face Mask og er faktisk lige begyndt også at bruge Cleansing Body Wash. Nu har jeg benyttet mig af deres 3-trinssystem og brugt produkterne i over 2 uger, og der er allerede en synlig og mærkbar effekt!

Nu til min endelige vurdering! Det er sådan, at jeg selv har sorte render under øjnene og er ganske vild med øjencremer med mærkbare effekter – derfor synes jeg det er så ærgerligt, at Dermaxir (på nuværende tidspunkt i hvert fald) ikke har nogen øjencreme, når nu deres produkter virker så godt!

 

Dermaxir får derfor X X X X X X ud af 7

 

Jeg er så vild med Dermaxir, at jeg overvejer at lave et indlæg mere på et tidspunkt, hvor jeg taler lidt mere dybdegående om de enkelte produkter. Jeg kan anbefale Dermaxir på det vildeste og håber, at indlægget med produkterne her kan være en inspiration for Jer derude til, at I kan få den rette hjælp til eventuelle hudproblemer, ligesom jeg selv har.

 

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIC MONDAY #8