• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
WONDERFUL WEDNESDAY #1

MUSIC MONDAY #8

Hey y’all,

Så blev det mandag! Mange ser det som en lidt kedelig dag ovenpå weekenden men hvis man nu starter dagen med god musik, en lækker kop kaffe og uden at skulle stresse for meget, så kan det alligevel blive en god dag!

x Jeg har længe godt kunne lide en del af Gaga’ sange men det touch hun har sat på “A Star Is Born” er intet mindre end fantastisk. Derfor beundrer og under jeg hende også, at hun, sammen med Bradley, vandt en Oscar i nat for megahittet “Shallow”.

x Selvom hun kunne minde om Zara Larsson, hvis musik jeg forøvrigt også er vild med, så har Astrid S noget unikt over sig. Hendes nyeste sang “Someone New” er helt igennem eminent og den er bestemt på min Spotify-favoritter!

x Helt fra karrierens begyndelse har jeg godt kunne lide Christopher. Han har lige udgivet en ny EP i fredags og jeg kan virkeligt godt lide den nyere lyd og hans udvikling. Luk øjnene og tryk play!

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WONDERFUL WEDNESDAY #1