• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
18 - 2018

WONDERFUL WEDNESDAY #1

Hey y’all,

Jeg sidder i stilhed, helt alene, og funderer over livets gang. Selvom man stirrer ud i luften og føler, at tankerne flyver så hurtigt rundt i ens hovede, at man nærmest ikke kan nå at opfange alle thoughts, så foregår der jo egentligt altid en masse i en. Det får mig til at falde tilbage på tankerne om de af og til alt for overfladiske flygtige spørgsmål man bliver mødt med: “Hvordan går det?”.

Det er desværre ikke ofte nok, synes jeg, at man spørger ovenstående og faktisk også mener det fuldt ud. Ikke fordi man står og lyver overfor personen man stiller spørgsmålet til men mere fordi det er blevet en høflighedsvane at spørge, i stedet for at interessere sig for indholdet af det svar man får retur. Da jeg med nogle venner var i LA på et tidspunkt, talte vi om det her og besluttede os for at svare det modsatte af hvad folk forventede. Normalt får man altid et “Det går fint, tak. Hvad med dig?” og her valgte vi i stedet at sige “Det går virkeligt dårligt” eller “Faktisk går det ikke så godt”.

Det interessante her var, at de i USA svarede retur med, at det var de kede af at høre og spurgte helt oprigtigt ind til om hvad årsagen til det negative men ærlige svar var. Derigennem kom der en, igennem et ganske almindeligt overforbrugt spørgsmål, en oprigtig interesse for hvordan man faktisk har det og et svar som går dybere end de overfladiske retursvar med “Fint”.

Jeg ville faktisk ønske, at det oftere var sådan – at man faktisk spørger med en oprigtig interesse og dertil er mere åbent og modtagelig for et ærligt svar.  Nok om dét, blot en tænketank herfra!

Hvordan jeg har det? I mit eget liv prøver jeg at få det hele til at hænge sammen. Af og til kan livet virke så komplekst, at man ikke lige kan finde den røde tråd i alt men bare må satse efter universets godhed og tro på, at tingene en dag kan perspektiveres i bakspejlet til at give mening. Det er både gældende i henhold til projekter, arbejde, selvrealisering, at være der for og hjælpe ens nærmeste samt sig selv. Jeg tror selv på positivitet og tiltrækningskraft men pt er jeg mentalt træt og ganske enkelt udmattet. Det kommer sig af, at mange ting i den seneste periode har ændret sig i mit liv både værende mit syn på livet, relationer, tilgangsvinkel til forskellige situationer og den kendsgerning af, at solen ikke står så højt i Danmark som man helst ville have, at den egentlig gjorde.

I al min tankemylder er jeg dog nået frem til en ganske fin ide til bloggen her, som jeg har glædet mig til at dele med Jer! Jeg har tænkt mig, at fortsætte mine #-indlæg, som I netop kender det fra min “MUSIC MONDAY” men har valgt at udvikle mit eget ide-koncept med “WONDERFUL WEDNESDAY” og “SEVEN SUNDAY”.

I sin enkelthed går det ud på, at det kommer til at stå mig frit for hvornår (på onsdage naturligvis) der udgives et “WONDERFUL WEDNESDAY”-indlæg men at indholdet deraf skal være inspirerende, positiv og med et tvist som kan opsummeres til at være “wonderful”. På tilfældige søndage har jeg valgt at udgive “SEVEN SUNDAY” som mere kommer til at bestå af tests, omtaler samt tips&tricks af blandt andet beauty produkter, elektronik og andet spændende. Her kommer jeg til at give de omtalte produkter en vurdering fra alt mellem 1 til 7 – deraf “seven”.

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 - 2018