• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
MY HEART IS BLEEDING

18 – 2018

Hey y’all,

Jeg er den “løbende meget reflekterende” type hvilket gør, at jeg ikke altid lige sidder og laver nytårsfortsæt på slaget. Faktisk foretrækker jeg i stedet at tænke over livet jævnligt. Det seneste stykke tid, faktisk tiden siden jeg sidst har skrevet et indlæg herinde, har både budt på gode og dårlige ting som har optaget meget af min tid. Derfor har jeg først nu haft en tankestund til at sidde og reflektere over “året der gik” og heraf følger 18 ting jeg har lært i 2018.

1. Der er intet i livet som skaber øjeblikkelig og forevig lykke. Jeg har længe troet, at man på et tidspunkt kunne opnå at blive lykkelig og så var det resten af livet – men faktisk er sandheden, at det er forskellige ting i kulmination med hinanden som skaber et resultat af det at blive lykkelig. Gode, mange og forskellige følelser, hændelser og mennesker i ens liv kan være med til at gøre dig lykkelige – og det er altså ret vigtigt at være glad, tilfreds og lykkelig det meste af den tid man nu har her i livet.

2. Musik er ren perfektion for mig. Det er virkeligt gået op for mig, hvor stor en betydning og vigtighed musik faktisk har for mig. Det kan bruges i forbindelse med alle følelser og de ting der ellers ikke kan sættes ord på, da musik netop er et universelt sprog. For mange, deriblandt også mig, fungerer det også som et tilflugtssted og terapi – og den magi der opstår lige netop dér, den er ubeskrivelig.

3. Kender i til “Hemmeligheden”? Hvis ikke, så Google det og tjek det ud. Det er noget om universets energier, positivitet og tiltrækningskraft – og meget mere end bare det. At tænke positivt og tiltrække alt det gode, sende ens drømme og kun gode ting ud i universet – bare generelt at tiltrække det du gerne vil i og med dit liv – og det virker. For mange kaldes det vel også karma, da det kan handle om både det gode og det mindre gode men det her er bare next level. Prøv (kun) med det gode først, så bliver alt også bedre. Universets tiltrækningskraft er altså insane.

4. Karma eksisterer og karma gør sin ting, altid. Du behøver ikke at hjælpe den på vej. Nogle gange tager ting bare tid, men det gode er at du så lige lærer det med tålmodigheden også!

5. At få sit hjerte knust er en sorg. Lev med den. Lev i den. Accepter den. Lær af det. Og kom videre. Der er altid en mening med dét og der er faktisk kærlighed efter kærlighed. For der er jo også en grund til, at det ikke fungerede i første omgang.

6. Stol altid på din intuition. Når du ikke kan tænke helt klar med hjernen, så er kropsmekanismen så vild, at den får dig til at mærke hvad der er rigtigt og forkert. Stol på den fornemmelse!

7. Glem aldrig dig selv. Du er altså den vigtigste i livet. Med det ikke sagt, at du ikke godt må hjælpe andre og sætte dig efter en anden engang imellem men lad være med at gøre det for ofte. Det dræner dig. Bonusinfo: Jeg skal faktisk stadig arbejde meget med lige netop dét.

8. Det er ikke et tabu eller nederlag at have brug for hjælp og spørge efter den – faktisk tvært imod. Hvis du har nok selverkendelse til, at du har brug for at tale med nogen, tage medicin for at få den fornødne hjælp eller på en anden form gå i terapi, så får du det altså generelt bedre. Husk det jeg netop nævnte i punkt 7. Jeg går selv til psykolog og prøver løbende at tale åbent med venner, familie og min kæreste om tanker, følelser og problemer. Det hjælper!

9. Nogle ting og nogle mennesker ændrer sig bare ikke. Lad være med at lade det gå dig på. Det er svært men man skal bare lære hvad og hvem der betyder noget for en, hvem der er loyale og hvem der altid har ens ryg – og vær ligeglad med alt andet. Ikke nødvendigvis, at du behøver at blive respektløs eller andet negativt men bare lev dit liv. Det er præcis ligesom hvis man er på vej ind i et S-tog og selvom der står et skilt med “Først ud – så ind” så er der alligevel mange der står på perronen og går ind før alle er ude af toget – det er noget der kan irritere mig gevaldigt men på trods af det, så kommer det aldrig til at ændre sig. Bare gør dit bedste for det bedre and let the rest be it.

10. Kommunikation er vigtigt. Uanset argumentationsgrundlag, belæg, misforståelser, uvenskaber, fejl du selv har begået og alt andet, så er det at kunne udtrykke sig ordenligt og sige hvad man har på hjertet så fandens vigtigt.

11. Det er altså helt okay at sige fra. At melde passé. Ikke at orke noget. Bare at sige nej. Det er sindsyg svært i starten, men des oftere man gør det des nemmere bliver det med tiden.

12. At rejse beriger – både på det sjælelige, udtryksmæssige og den lærerige plan. Man ser og oplever, får en masse sanseindtryk og efterlades mere afbalanceret, med sindsyg meget post-travel-depression men samtidig er man også fyldt op med gode minder.

13. Meditation og indre ro er vigtigt. Man bliver mere lyttende, forstående, accepterende, tilgivende og får en større indsigt i sig selv som menneske.

14. Man kan ikke ændre fortiden. Lær og forstå den, accepter den, giv slip på den men brug den samtidig til at tage din læren med i fremtiden.

15. Man når ikke nogen vegne med ens drømme hvis ikke man har nogle mål, ambitioner og samtidig arbejder fucking hårdt for det – hver dag. Man må gerne satse insane højt, for alt er muligt, men vejen til den success du selv sætter dig for er kringlet og et rent labyrint fyldt med op- og nedture. Sådan er det.

16. Familie er noget man selv skaber. Uanset om man har samme blod eller ej, så møder man og knytter bånd med mennesker men bliver tæt med over tid, og disse relationer bliver til noget man kan se som sin egen familie.

17. Det er så fandens vigtigt at stoppe op, lytte til sig selv, tænke over livet, føle efter, mærke efter og stille spørgsmål til sig selv, livet, menneskerne omkring en og samtidig bare nyde det hele og leve i nuet på bedst mulig måde. Kan du gøre en forskel? Er du glad? Er du lykkelig? Kan du blive et bedre menneske? Hvor har du begået fejl som du kan lære af? Har du tilgivet for din egen og andres skyld? Har du angret og været ærlig overfor de rigtige? Med alt det, og meget mere, skal det hele nok blive godt.

18. Sidst men ikke mindst så har jeg i 2018 lært, at vigtigst af alt er kærlighed. Den altomsluttende og unægtelige kærlighed. Både fra venner, mennesker i ens liv, dem som ikke dømmer eller ændrer på dig – dem som støtter dig fuldt ud og vitterligt kun ønsker det bedste for dig. Kærlighed er vigtig for alle og det er grundstenen for så meget. Jeg har bestemt også lært en masse af, at jeg i sommers mødte min kæreste Viktor. Han har i særdeleshed lært mig hvad ægte og gengældt kærlighed er.

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY HEART IS BLEEDING