• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
LET IT SHINE

SMELL GOOD

Hey y’all,

Selvom sommeren snart er ved at være over i Danmark, så synes jeg blot at man skal få det bedste ud af det. Nyde naturen, lade sig ramme af sensommerens sidste solstråler, nyde at det stadigvæk er forholdsvis lyst til sen om aftenen og at man ikke behøver at pakke sig ind i kæmpe vinterjakker, handsker og tørklæde. Noget af det skønneste ved denne årstid er også, at man kan dufte alle forbipasserendes parfumer. Noget jeg særligt har lagt mærke til er, at folk udskifter parfumer-lageret fra den friske sommerduft til en mere rund og tung duft. Jeg kan godt forstå, at det er rart at udskifte og prøve noget nyt men har altid syntes, at det er underligt at man nærmest finder en ny signaturduft blot fordi årstiden skifter.

Personligt har jeg nogle klare favoritter og bruger dem også som min egne signatur-dufte men kan særligt godt lide at finde nye yndlingsparfumer som bliver brugt hele året. I indlægget her har jeg særligt lagt fokus på 6 dufte jeg personligt rigtigt godt kan lide og som er de seneste ”news” indenfor parfumer som er kommet hjem til mig og flittigt bliver brugt.

 

YSL L’Homme Ultime EDP |

L’Homme Ultime er den mere friske sommerduft som er blevet kreeret til den moderne og elegante mand. Blandingen af citrus, ingefær og grapefrugt skaber en fantastisk blandingsduft som er spids i dufttonen, netop dét som gør den frisk.

 

 

YSL La Nuit De L’Homme EDT |

La Nuit De L’Homme er klart min yndlingsparfume af de to YSL parfumer jeg har. Duften er lettere spicy, da den blandt andet indeholder cedertræ og kardemomme samt lavendel der virker beroligende og afrunder duften. Den bliver af brandet beskrevet som værende den sensuelle duft til den sofistikeret mand der ønsker at være mystisk – jeg synes, at det passer så godt.

 

| Giorgio Armani Acqua Di Gio EDT |

Den er velkendt verden over men også elsket af mange. Jeg er selv helt vild med denne klassiker som er fyldt med citron- jasmin- og rosmarintoner og efterlader ens fantasistrømme ud ved det friske hav en skøn og lun sensommeraften. Er du perfektionistisk anlagt og mangler en duft som aldrig slår fejl, kan denne klart anbefales.

 

 | Calvin Klein CK2 |

Fantastiske Calvin Klein. No more less. Da denne unisex serie udkom var alle vilde med den – og det forstår jeg fandeme godt! Duften her er med undertoner af mandarin, wasabi og røgelse og netop den sidste er nok hvad der fik mig til at falde for den, da jeg jo er inder. Spøg til side – den her er virkelig god og fås til en ganske fin pris uanset om det er gaveæsken eller blot parfumen man køber.

 

| Escentric Molecules – Molecule 04 EDTEscentric 01 EDT |

Udover at flakonerne er vildt fine fra Molecules er det helt unikke ved dem også, at duften udvikler sig i forbindelse med varme og bliver en hel unik duft fra person til person. Det er svært at gå ind og forklare den egentlige duft men overvej det lige – du har lidt din helt egen personlige parfume som dufter helt specielt på dig men anderledes på en du kender. Hvor sejt er det ikke lige? Derudover er de unisex og virkeligt et forsøg værd!

Udover de unikke parfumer og personlige beskrivelser, er jeg også helt vild med hvor pænt parfumeflaskerne er – og naturligvis også de gode priser man kan få dem til. Alle ovenstående parfumer har jeg klikket hjem via fantastiske Beautycos som bare er nem, overskuelig og derudover har et serviceteam som bare er i top. Uanset om I kender det eller ej, så tjek det lige ud.

BeautyCos Webshop & Instagram

 

| RAVI HOLST |

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET IT SHINE