• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
MUSIC MONDAY #7

LET IT SHINE

Hey y’all,

Min kærlighed for smykker har jeg aldrig lagt skjul på – det skal helst være med en masse guld & diamanter. Jeg føler, at det sætter et særpræg på hvad man udstråler og samtidig føler jeg mig selv simpelthen mere tilpas, når jeg har smykker på.

For mig har smykker en særlig betydning fordi der almindeligvis er en eller anden historie bag alle de smykker jeg har. Derfor er det også vigtigt for mig, at jeg passer på dem og plejer dem ordenligt. Jeg har fået lov til at fortælle min historie, smykkernes betydning for mig samt komme med lidt råd til hvordan man kan pleje dem. Personligt bruger jeg Hagerty.

Håber I kan lide resultatet lige så meget som jeg kan!

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIC MONDAY #7