• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
PERFECT BROWS

MUSIC MONDAY #7

Hey y’all,

Denne omgang “Music Monday” er lidt anderledes end normalt, da jeg faktisk ikke skriver om min top 3 men kun har én sang på listen i denne uge. De fleste kender Breezy’ sang “Deuces” og i den her uge har den altså floreret som top 1 på min Spotify.

“But all that shit I do for him, you gon’ hear about it”

Jeg er et meget dybt følende menneske og elsker musik over alt på jorden. Når sange taler til en, kan sætte ord & lyd på hvad man føler og bare beskrive hele situationen bedre end man selv kan, så opstår der en ubeskrivelig magi – i hvert fald indeni mig. Hvis man lytter til teksten på den her, så handler det om at man har givet slip på et menneske og er mere end ovenud lykkelig & taknemmelig for ens nuværende situation. Det handler også om, at man kan kigge tilbage og se hvor fucked op alt var og samtidig sige: “Du troede måske du havde mig for altid – but that shit is over now”. Det handler om, at indse & acceptere det man ikke kan ændre men samtidig være velvidende om, at der kan være uafsluttede ting og jalousi – men at man ikke kunne være mere ligeglad.

And let’s be honest – it’s a fact. Kærlighed går fra kærlighed, til had, til ligegyldighed. And I don’t care anymore.

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECT BROWS