• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
MUSIC MONDAY #6

PERFECT BROWS

Hey y’all,

Længe har jeg gået og været lidt irriteret over mine bryn. Ikke fordi hårvæksten som sådan er dårlig men det der med at tegne dem op hver morgen, få dem plukket én gang om måneden og aaaaalt det der. Jeg ville gerne vågne hver morgen og bare have bryn der var on point – og her fortalte Viv mig så om muligheden for microblading!

Det korte af det lange er, at ved microblading er det ikke helt på samme måde som når man almindeligt får tatoveret bryn. Ved microblading går man ind og tatoverer reelle hårstrå, så det både ser mere naturligt ud og ikke skaber en farveundertone som med tiden bliver rødlig. Det er også væsenligt nemmere at skabe brynenes facon ved microblading og personligt synes jeg, at resultatet bliver helt perfekt!

Viv og jeg besluttede os på få dage, at vi sammen ville ordne vores bryn og fandt her Simone Press som har en super hyggelig hjemme-salon i Vallensbæk. Simone er sindsyg dygtig, har mange certifikater og er både professionel og super sød.

Ved første behandling talte jeg med Simone om hvordan jeg ville have mine bryn, så de kunne blive tegnet op med blyant før vi startede. Da vi var enige om faconen og placeringen, fik jeg en bedøvende salve før at selve microbladingen startede. Det skal lige siges, at øjenregionen er et af de steder på kroppen hvor man har det tyndeste lag hud, så det var ikke ligefrem behageligt. Simone var dog så sød at tage hele behandlingen i mit tempo og tøvede ikke et eneste øjeblik med, at rette til og skabe dem præcis som jeg ville have det.

Efter 4-6 uger efter første behandling, skal man derhen igen, og få genopfyldning da farven godt kan falme lidt. Nu er der faktisk gået lidt længere tid, da vi alle har haft travlt og det har været svært at få det hele til at passe ind – men om få uger skal  Viv & jeg derhen igen, og vi glæder os allerede!

Prisen? Den er faktisk ganske okay!
En almindelig behandling koster 3.500 DKK og jeg kan give Jer en rabatkode på 20% så det egentligt kun bliver 2.800 DKK. Når det så er sagt, så skal man lige være opmærksom på, at efterbehandlingerne også koster 500 DKK per gang men det er lige til at overkomme, taget resultatet i betragtning.

Se flere af Simone’ behandlingsresultater på Instagram og book en tid direkte her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIC MONDAY #6