• Lasse Emil
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • Ravi Holst
  • |
  • ···
UPDATE UPDATE

MUSIC MONDAY #6

Hey y’all,

Så er jeg tilbage på bloggen! Det er sommer, sol og gang i radioen med en masse gode hits!

x Min kærlighed til Bieber stopper aldrig. No more words to say.

x Siden Eminem udgav sit seneste studiealbum, i December, har jeg elsket sangen “Nowhere Fast”. Særligt grundet feat. med Kehlani som bare sætter prikken over i’et. Nu er der lige blevet udgivet en Extended Version og jeg elsker det!

x Det er ikke altid de nyeste “most played on Spotify”-sange som jeg lytter til. Af og til er der også bare noget over, at høre de gode gamle – præcis ligesom “Battle Scars”. Dengang var sangen bare  insane god – nu hvor man er blevet lidt ældre og har oplevet mere i sit liv, kan man pludseligt relatere og forstå teksten væsentligt bedre. Luk øjnene og tryk play!

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE UPDATE