• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
LA MER LOVE

UPDATE UPDATE

| Sko Louis Vuitton | Bukser PLAIN | Trøje ACNE Studios | Boxer Intimo

Hey y’all, 

Hold da op – så gik der lige over 14 dage hvor jeg ikke har fået opdateret herinde. Til Jer der ønsker at følge med i mit åh så spændende liv, som ellers er ganske almindeligt, så kan i altid få mere inside og flotte billeder på Instagram

På det seneste er meget af min tid gået med forskellige projekter og andet travlhed som så har forårsaget, at jeg ikke altid lige har fået tid til at skrive herinde – selvom jeg faktisk virkeligt gerne vil! Jeg ved godt, at meget handler om prioriteter men inspirationen, tiden og lysten skal også være der fuldt ud og det har været ret svært at finde energi til det, må jeg ærligt indrømme.

Jeg ville sådan set blot lige sende en kort update og sige, at jeg altså tænker over bloggen mere end hvad I måske måtte tro og at jeg stadigvæk er i gang – det hele til sin tid. Håber I alle derude nyder den skønne danske sommervejr, uanset om I får en lækker tan, sidder midt i eksaminerne eller har en masse andet at tage Jer til.

 

| RAVI HOLST |

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LA MER LOVE