• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
LES HOMMES OUTFIT

MUSIC MONDAY #5

Hey y’all,

Jeg er inde i en periode hvor jeg virkeligt har lidt overskud samtidig er der altid planer, aftaler, møder og generelt bare travlt – en ret dårlig kombination but you gotta do what you gotta do. Jeg har tilladt mig at koble lidt af her i påsken men det gik desværre ud over mine platforme såsom Instagram og her på bloggen – but now I’m back!

x Rita Ora er bare stilet. Længere er den ikke. For en del år siden sad jeg og så “Beyond the Lights” (som i øvrigt er en skide god film) og her måtte jeg hive Snapchat frem for at finde ud af hvilken fantastisk sang det her var – siden har jeg hørt den ret ofte!

x Jessie er så inspirerende, unik og insane cool! Hendes stemme og teksterne i sangene er bare spot on og den energi man finder i hendes sange skal man lede længe efter. Hun er et positivt menneske som ikke har oplevet så lidt i hendes liv – jeg synes det er så sejt & inspirerende, at hun har brugt musikken til at beskrive følelserne i hendes ups- and downs og så er hun fantastisk sød, kreativ og et berigende menneske.

x Elsker du nogen så højt, at du ikke kan sætte ord på det? Er dit hjerte knust i tusinde stykker på grund af et heartbreak? Savner du nogen der måske er gået bort? Uanset hvilke blandede følelser du bærer på, så kan John Legend altså bare det der med at sætte ord på ens følelser & hans sange er virkeligt bare ren perfektion!

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LES HOMMES OUTFIT