• Lasse Emil
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • Ravi Holst
  • |
  • ···
MUSIC MONDAY #5

LA MER LOVE

lamer2 lamer1 lamer3| The Renewal Oil | The Matte Lotion | The Eye Concentrate |

Hey y’all,

For mig er det en kæmpe ære, at få lov til at afprøve & teste produkter som er noget udover det sædvanlige. La Mer er jo et af verdens bedste, smukkeste og mest eksklusive brands, så da jeg fik besked om at der var en gave på vej til mig, var jeg sgu ret stolt & glad!

Hele La Mer’s historie startede, da Dr. Max Huber blev forbrændt under et forsøg og han her satte sig for, at tage skæbnen i egne hænder. Han var en meget dygtig fysiker samtidig med at han var en stor drømmer – og intet var umuligt for ham. Han håbede på, at han via forskelligt indhold fra havet kunne skabe et helende produkt, da mange ingredienser fra oceanet er helbredende og restituerende for kroppen & huden. Han brugte over 12 år på forskellige forsøg og efter over 6.000 eksperimenter skabte han “Crème de La Mer” – den ikoniske La Mer creme som viser synlige og effektive resultater ved blandt andet sårheling.

Siden har projektet og La Mer-historien taget gevaldigt til og der er blevet skabt en produktlinje udover det sædvanlige, med alt fra hudpleje- og make up produkter til enhver.

Som vist på billederne bruger jeg nu The Renewal Oil, The Matte Lotion og The Eye Concentrate dagligt i min hudplejerutine og kan allerede se & mærke gode resultater på min hud. Olien er lidt for fedtet til min hud såfremt jeg bruger den hver dag, men hvis man kender sin hudtype og bruger produkterne ordenligt, kommer alle produkterne til sit rette! The Renewal Oil giver huden er fantastisk glød og fugt, og kan med fordel tilføje nogle få dråber i ens serum. The Eye Concentrate mindsker sorte render under øjnene, og det er bestemt en af de absolut bedste øjencremer jeg har prøvet! The Matte Lotion bruger jeg hver dag som dagcreme – den er drøj i brug og føles så lækker på ens hud.

Man kan med fordel gå ind i Magasin eller Illum og få den rette vejledning i henhold til ens hudtype og hvilke La Mer produkter der ville passe en bedst – og ellers så tjek webshoppen og Instagram ud og lad dig forføre i det perfektionsfyldte og magiske La Mer-univers!

 

LA MER Webshop* & Instagram

 

| RAVI HOLST |

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIC MONDAY #5