• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
VINTAGE LV

MUSIC MONDAY #4

 

Hey y’all,

x Jeg elsker simpelthen Jason Derulo – kommercielt eller ej, så er hans stemme for vild og han er en sindsyg dygtig live-performer. Jeg husker, at dengang “It Girl” udkom hørte jeg den konstant. Nogle gange får jeg de der music moment throwbacks hvor man bare skal høre ens gode gamle favoritter igen og den her uge har været en af dem!

x Lukas Graham har lavet musik som så mange elsker men det er der altså også en grund til! Jeg begyndte desværre først at høre hans musik da ‘Blue Album’ udkom men sikke nogle sange! Nærmest helt magisk og jeg får vitterlig gåsehud når jeg hører nogle af dem. Særligt ‘Take The World By Storm”, “What Happened To Perfect” og “Funeral” går lige i hjertet og frembringer en masse minder. Sangen “You’re Not There” er også en super sød sang med den vildeste tekst. Uanset om man har mistet eller der er nogle personer, som af forskellige årsager ikke er i ens liv mere, så gør det afsindigt ondt hvis man gerne ville dele ens livs op- og nedture, succes, and the good & the bad og disse mennesker ikke er med til det. Det er så smukt fortolket i denne sang.

x Vi kender vel alle den danske popprins Christopher! De fleste kender dog hans store hits som blev spillet i radioen igen & igen – men en af mine yndlingssange fra hans 2. album er faktisk den her. Når jeg er ked af det eller i et dårligt mood, hører jeg den her og bliver bare fyldt med taknemmelighed og glæde. We Be High On Life!

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTAGE LV