• Lasse Emil
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • Ravi Holst
  • |
  • ···
MUSIC MONDAY #3

VINTAGE LV

lvepi_2 lvepi_1

The Vintage Bar |

Hey y’all,

I nærmest alle de år jeg husker tilbage var et af mine største ønsker, at jeg en dag skulle have en af Louis Vuitton’ lækre weekendbags. Det ultimative ønske har længe været ‘Black Damier Canvas’ som jo har det insane lækre logo-mønster men des ældre man bliver forsvinder behovet lidt for at flashe og det vigtigste er nu blot en holdbar, lækker og kvalitetssikret taske som holder resten af livet.

En del gange har jeg sparet op og faktisk været klar til at købe drømmetasken men alligevel ikke ønsket det – for så slår det mig, at jeg næsten ikke tør at tage den i brug. Nu kom tiden dog hvor jeg var besluttet på, at det skulle være nu! Her faldt jeg så over det sindsygt geniale koncept hos The Vintage Bar.

Det går i sin ganske enkelhed ud på, at man køber en brugt taske fra high end brands såsom Chanel, Gucci & Louis Vuitton hvor man får et ægtheds- og købsbevis med, med livstidsgaranti. Da jeg hørte om det tænkte jeg først “Åh wow ja, det er da et gennemtænkt koncept – hvorfor fik jeg ikke dén idé?”. Da jeg elsker at støtte op om gode ideer og iværksættere der brænder for det de gør, var jeg ikke længe om at besøge deres webshop og fandt her den perfekt weekendtaske “Epi Keepall”.

Jeg skrev til pigerne bag shoppen og de var så imødekommende, søde og servicemindede! Først sendte de mig yderligere billeder af taskerne og besvarede alle de spørgsmål jeg havde og sendte samme aften pakkerne af sted. Du undrer dig måske lidt over, at jeg skriver ‘taskerne’ men den er god nok – jeg blev simpelthen forelsket i to af deres tasker og glæder mig til at vise Jer min anden snart. Jeg kan dog løfte sløret for, at det er en computertaske som også er vild lækker!

The Vintage Bar Webshop & Instagram

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIC MONDAY #3