• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
MUSIC MONDAY #2

SIGR – MENS SKINCARE

sigr-1024x1024

| SIGR – All-In Edition |

Hey y’all,

For mig er det næsten ikke til at sætte ord på hvor vigtigt ens hudpleje er – også for mænd! Ofte hører jeg fra mine drengevenner, at de er trætte af uren og tør hud men samtidig orker de simpelthen ikke en hudplejerutine som tager lang tid – ofte bliver det for besværligt for dem og de giver derfor op. Det er lidt en ond cirkel og hvad er løsningen lige?

Det handler om at finde nogle betalelige produkter, hvor omfanget ikke er for krævende men samtidig indeholder gode ingredienser såsom vigtige mineraler og vitaminer. Personligt har jeg en tendens til luksusprodukter og elsker lange hudplejerutiner men det er faktisk muligt, at finde noget der både er godt, sundt og til at betale. Netop med den vision kreerede SIGR deres produktlinje af hud- krops- og skægsplejeprodukter og jeg blev faktisk selv positiv overrasket!

Deres cremer er fyldt med naturlige ingredienser, som aktivt går ind og plejer samt opstrammer ens hud hvorigennem den får en masse essentielle mineraler og vitale vitaminer. Efter brugen efterlades huden rolig og gennemfugtet på en god og afbalanceret måde. Personligt er jeg blevet så glad for deres Face Balm der opfrisker huden som jeg nærmest ikke har prøvet det før!

Jeg synes bestemt, at hvis du hverken har lyst til at bruge for mange penge eller for lang tid på hudpleje, at du bør tjekke SIGR ud – de har også en god blog på deres site med gode tips & tricks til mænd.

SIGR Webshop & Instagram

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIC MONDAY #2