• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
CONTRACT SIGNED

MUSIC MONDAY #2

Hey y’all,

Så blev det mandag igen – tid til “Music Monday”. Her er Top 3 af de mest hørte sange fra min Spotify.

x Sam spillede i Royal Arena i fredags og i så lang tid havde jeg set frem til Sam Smith-koncerten så jeg lovede mig dog faktisk selv, ikke at høre for meget af hans musik i ugen op til. Det holdte jeg dog kun delvist – men jeg hørte faktisk ikke en eneste sang fra hans nyeste album, haha! Her er en af de gode gamle “Lay Me Down” som jeg dog har hørt om og om igen i løbet af ugen.

x Forsangeren fra 30 Seconds To Mars, Jared Leto, sad lige pludseligt ved et bord på ARCH og Lisa & jeg var ret meget oppe at køre over det – resten af klubbens gæster virkede dog ikke ligefrem til, at de kunne genkende verdensstjernen. Vi fik os en kort sludder med dem og googlede os derefter hurtigt frem til, at de holdte koncert i Tap1 om lørdagen. Total spontant valgte vi at anskaffe os billetter og med den mængde af deres musik jeg har hørt de seneste dage, ligger “The Kill” bestemt i min Top 3.

x Drake er for nice og det ved vi alle. Det er netop blevet offentliggjort, at han udgiver et nyt album til juni og en af single-udspillene er sangen “Nice For What” – hør den, dans til den & elsk den!

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CONTRACT SIGNED