• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
YSL LEOPARD

CONTRACT SIGNED

 

Hey y’all,

Sidste uge var en god af slagsen. Vejret er næsten blevet sommerligt og sammen med Viv og Lisa har jeg både været til koncert med Sam Smith & 30 Seconds To Mars. Derudover startede ugen med, at jeg efter en længere dialog med Bloggers Delight endeligt endte på deres kontor for at underskrive kontrakten som Premium-blogger. Derudover kommer jeg til at være en del af The Bloke-netværket og jeg glæder mig sindsygt meget!

Jeg håber, at overflytningen af bloggens indhold, domæne m.m. er klar i løbet af en uge og at designet snart står klart. Jeg skal naturligvis nok holde Jer opdateret – men det hele kommer fortsat til også at være lige her på raviholst.com!

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YSL LEOPARD