• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
K-BEAUTY MADNESS

MUSIC MONDAY #1

 

Hey y’all,

Dem som kender mig rigtig godt ved, at jeg lever & ånder for musik. Derfor tænkte jeg, at det ville være oplagt at jeg delte min Top 3 mest hørte sange fra forrige ugens løb – det er noget, som jeg fremadrettet vil gøre mit bedste for at poste her på bloggen hver mandag – velkommen til “Music Monday”!

x The Weeknd har, som mange ved, udgivet et nyt album og jeg er helt vild med det! Han har fundet de dybe tekster, hans “old sound” og den magiske stemme frem igen. Mystikken der er over hans musik er betagende og jeg synes, at til Jer der ikke har hørt det endnu – give it a try!

x Verdensstjernen Justin Timberlake har faktisk aldrig sagt mig det store. Naturligvis har jeg over årene hørt hans største hits men jeg har aldrig haft et eneste af hans album på konstant repeat – og det tror jeg faktisk aldrig, at jeg kommer til. Dog har hans kæmpehit “Say Something” fanget mig, nok mest på baggrund af det symbolske bag sangen og fordi man bare bliver glad af at høre den!

x Den sang jeg ubetinget har hørt like over and over again er “Bad Husband” fra Eminem’ seneste album “Revival”. Han er en af de absolut dygtigste indenfor rap og hans comeback på den her plade er fænomenal – særligt fordi flere af sangene er kommercielt betonet men med hans egne personlige twists. Særligt teksten i den her sang rammer mig dybt og frembringer en masse følelser – og det er netop det jeg elsker ved musikken, dét magiske den gør ved én!

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

K-BEAUTY MADNESS