• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
BLACK N BLUE

K-BEAUTY MADNESS

| Low pH Gel Cleanser | PHA Power Cream | Hydrogel Eye Patch |

 

Hey y’all,

Verden er i konstant forandring og det er vores hverdag også – det er som om, at man skal nå mere og mere på kortere tid. Den daglige “stress” synliggøres hurtigt i ens hud og det kan have fatale konsekvenser. Naturligvis kan man gøre en masse for at forebygge ens travlhed såsom at planlægge hverdagen bedre, huske at slappe af, få nok med søvn, drikke masser af vand, spise en sund kost and you name it …

Det kan dog nemt virke uoverskueligt (og dyrt) at ændre mange af ens vaner, særligt på samme tid, og derfor har jeg selv besluttet mig for, at være mere opmærksom omkring det generelle og ellers gå all in med hensyn til min hudpleje.

Her fik jeg anbefalet K Beauty som handler om en ny måde at anskue hudpleje og de tilhørende hudplejerutiner på. Fordelen ved koreanske hudplejeprodukter er blandt andet, at de er budgetvenlige, effektive, har naturlige ingredienser og skaber hurtige synlige resultater. Hudplejerutinen her består almindeligvis af 6-10 steps både morgen og aften men det tager faktisk ikke så lang tid når man bliver vant til det. Resultaterne skulle eftersigende være ganske fantastiske og jeg glæder mig til mig at afprøve det over noget tid og så fortælle Jer om det. De ting, som vist på billedet, har jeg anskaffet mig via den danske onlineshop SuriSuri.dk som er selvstændigt drevet af koreaneren Maja. Hun er så sød & altid hjælpsom med at besvare spørgsmål og anbefale dét der er bedst for ens hudtype og budget.

SuriSuri Webshop & Instagram

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK N BLUE