• Lasse Emil
  • |
  • Urbanees
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • Brothers Marfil
  • |
  • Ravi Holst
  • |
  • ···
J&J GRAND OPENING

SWISS CLINIC MAGIC

 

Hey y’all,

Som så mange andre har jeg længe døjet med uren hud, akne ar og pigmenteret hud. Ens ansigt er jo en af de vigtigste faktorer for ens “first impression” så det kan godt være ganske udfordrende for ens tillid og sådan generelt, hvis ens hud ikke er nærmest perfekt.

For noget tid siden hørte jeg om skin rollers og her skulle Swiss Clinic have nogle af de bedste på markedet. Jeg skyndte mig at anskaffe et sæt bestående af en skin roller, en rejuvenating serum og en dag- samt natcreme. Nu har jeg brugt Swiss Clinic i 4 uger og man må godt nok sige, at det virker! Jeg er godt klar over, at det ser lidt blodigt og slemt ud på det første selfie-billede, som blev taget lige efter jeg havde brugt skin rolleren, men det er netop meningen – den speciel udviklede rejuvenating serum er nemlig en effektivt og hudreparerende anti-age serum med den aktive ingrediens Betaglukan som stimulerer hudforyngelse, kollagen dannelse og fremskynder hudens naturlige helingsproces blandt andet lige efter man har brugt skin rolleren.

Både dag- og natcremen er med til at underbygge nyt liv til vævet, har en opstrammende effekt og reducerer de fine linjer samt giver masser af fugt og glans til huden. Jeg synes bestemt, at resultatet ses tydeligt på det sidste billede og jeg glæder mig til fortsat at bruge produkterne, særligt deres skin roller og serum! Hvis I har bemærket, at mine mørke render under øjnene også er blevet reduceret, så er den altså god nok – tro det eller ej. Dét skyldes nogle sindsyge gode hydrogel eye patches fra surisuri som jeg snart skriver om her på bloggen.

Swiss Clinic Webshop & Instagram

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J&J GRAND OPENING