• Lasse Emil
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • Ravi Holst
  • |
  • ···
DESPITE IT ALL

J&J GRAND OPENING

 

Hey y’all,

Da jeg som 16-18 årig købte en del af mit tøj i Jack & Jones havde jeg nok ikke lige troet, at jeg en dag skulle blive officiel ambassadør for brandet – det er dog netop blevet en realitet i dag og det er ret cool!

Jeg har, som tidligere nævnt, en stor forkærlighed for væsentligt dyrere mærker end Jack & Jones men jeg vil faktisk sige, at de med deres forskellige lines og nye trends er kommet meget godt efter det – de har i hvert fald fået en masse fede items som jeg glæder mig til at vise for Jer alle!

I dag var jeg på besøg i Jack & Jones i Hillerød hvor de netop har genåbnet en butik – den her gang i Slotsarkaderne hvor de holder Grand Opening torsdag den 8. marts 2018. Helt frem til og med på søndag tilbyder de 20% på ALT i butikken. Butikken er blevet så lækker & fin og som I kan se, er hele teamet så klar til at byde alle velkommen! Jeg håber, at vi ses til gode J&J-vibes og shopping?

Webshop & Instagram

 

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DESPITE IT ALL