• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
THOUGHTS

BASE LONDON LOVE

| Base London – Turret Burnish Suede |

Hey y’all, 

Som i alle nok godt ved (ellers ved i det i hvert fald nu!) så har jeg et insane stort love for sko. Jeg kan bruge massevis af tid på, at surfe på nettet eller Insta for at blive forelsket i en masse sko jeg drømmer om at købe. Jeg har også en lidt for stor forkærlighed for luksuriøse designer-sko og glæder mig til at vise jer alle de sko jeg har i min samling indtil videre.

Udfordringen for mig er dog, at jeg ofte bliver forelsket i ét brand og derfor gerne vil have mange af netop deres items – her kan det dog godt være svært, at finde noget som både er stilrent, overdrevet awesome, komfortabelt og samtidig til at betale. Men endeligt er det lykkedes mig at finde et brand: Base London.

Indtil videre har jeg to af deres sko og de har passet så fint ind i outfits, hvor man er både lidt hverdags casual eller iklæder sig til noget mere business. De har så mange flotte sko med skønne designs, lækre farver, gode materialer og alle typer af sko – alt er komfortabelt at gå i og priserne er vildt gode!

Jeg glæder mig til at vise jer meget mere af Base London men indtil da tjek dem lige ud: WebshopInstagram

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THOUGHTS