• Lasse Emil
  • |
  • Urbanees
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • Brothers Marfil
  • |
  • Ravi Holst
  • |
  • ···
FRESH START

NYE OUTFIT

| Sko Last Conspiracy | Bukser PLAIN | T-shirt Les Hommes | Bomber ACNE | Tørklæde LV |

 

Hey y’all, 

Håber i alle havde et godt nytår og kom godt ind i det! Jeg sov det meste af dagen og endte derfor lettere spontant på Vesterbro hvor jeg spiste med Bella og hendes forældre. Det var super hyggeligt og der var simpelthen en masse lækker mad. Vi hørte god musik og havde nogle gode snakke om livet. Kort før midnat kom Nadia, og jeg tog af sted til Vanløse for nytårskysset & for at komme ind i det nye år med en masse skønne mennesker. Herefter tog jeg ind til byen for at mødes med Nadia, Kris, Bella, Rasmus & Nicklas hvorefter vi tog videre til Amager og hentede Mille & Mette. Det er jo egentligt altid hyggeligt at møde nye mennesker men festen på Amager var ret død og vi tog efter noget tid tilbage ind til byen hvor vi sluttede på Francis Pony. Viv kom forbi her og det var så skønt lige at kunne ønske hende et godt nytår og se hende blive fuld og få røde kineserkinder, haha! 

Efter solen nærmest var stået op igen begyndte vi at tage hjemad og jeg sov først kl. 9 om formiddagen. Min krop må virkeligt have trængt til søvn, for jeg vågnede først kl. 17 hvorefter jeg stod op, gik direkte i bad og tog til Nørrebro hvor jeg blev lokket til med butter chicken samt godt selskab. 

Jeg skriver snart et indlæg om mine tanker fra 2017, nytårsfortsæt og om 2018.

 

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRESH START