• Ravi Holst
  • |
  • Søren Hald
  • |
  • Far Uden Filter
  • |
  • Kevin Angelsø
  • |
  • ···
NYE OUTFIT

AUGUST ALSINA – STORE VEGA

| August Alsina – YouTube |

 

Hey y’all,

Siden 2014 har jeg hørt, fulgt med i karrieren samt elsket August Alsina og hans musik. Da jeg så nyheden om, at han kommer til Danmark og giver koncert i Store Vega til februar, blev jeg vildt excited og har siden nærmest glædet mig mere til koncerten end til juleaften!

August er 25 år gammel men har ikke oplevet helt så lidt i sit liv. Han er vokset op med en stofmisbrugende far, en mor der smed ham ud hjemmefra i en ung alder og en storebror der blev skudt og døde. Herefter drog han til Atlanta for at dedikere hans liv til musikken og det må man sige, at han har gjort ganske godt!

Hans karriere tog for alvor fart, da han opvarmede for Usher og hurtigt blev anerkendt af samt senere blev venner med artister som Chris Brown, Nicki Minaj & Lil Wayne. Efter kun få år har han mange hits, flere 100 millioner views på YouTube og jeg glæder mig sindsygt meget til koncerten.

Der er stadig nogle billetter tilbage og de koster altså kun 255 DKK. Du kan købe dem lige her: Ticketmaster

| RAVI HOLST |

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE OUTFIT